Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2017-04-24

Информация за статията за Ктхулу

Здравейтe,

Статията за Ктхулу беше свалена от блога, заради предявена претенция на главния редактор на сайта, който изрично беше цитиран като източник на материала.

Самият превод на статията постоянно срещаше технически проблеми, и който е забелязал, материала беше качван и свалян поне 3 пъти. Ктхулу отново напомни за себе си, манифестирайки се по време на ретрограден Сатурн. Аз реших да не му се давам, но явно е по-добре да не закачаме тези тежки енергии и да си мируваме тихо, поне докато трае периода.

Който има интерес в тази тема, моля да ми пише за повече информация.

Желая ви приятно гледане на продължението на Карибски пирати, където през 2006 още видяхме Ктхулу, в главната ролята: Дейви Джоунс :) Премиерата и този път е в година на ретрограден Сатурн, за сведение, Сатурн влиза в тази фаза на 12-ти декември 2006. Следващата серия на Карибски пирати - At World's End продължава сагата през 2007, отново в ретрограден Сатурн. Само 11 години по-късно, след началото на цялата поредица, (Сатурн обикаля нашето Слънце в продължение на 29 години / 2+9 = 11) сме в очакване на новата порция спагети и пипала.

Hypatia

Няма коментари:

Публикуване на коментар