Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2015-09-12

Men-stru-hate

Така, това не е една от онези сериозни публикации за ритуали and stuff. Искам да споделя няколко мисли, които се лутат в главицата ми, относно странният случай на Д-р Джекил и Мистър Хайд, заради които, без съмнение, всяка феминистка група на планетата би ме завързала за кол и би ме налагала с камъни до безкрай. И под това нямам предвид BDSM.

Бидейки жена с нормален ПМС-синдром (доколкото едно акутно заболяване би могло да се дефинира като нормално), всеки месец, след ритуалното убийство на агне и изяждането на вътрешностите му, аз се моля и се вайкам защо съм се родила така (Какво не ми е наред, майко?!) Този път беше някакси по-различно. Докато в повечето случаи наистина акумулирам огромно количество агресия към мъжкото съсловие, сега осъзнах, почти мигновено, че всичкото зло на света е причинено от женското преиграване, драматизъм и манипулация. Особено по време на този тоооолкова специален период, (от който ми се повръща вече, буквално), който е въздигнат в култ (wArshipped) от незапомнени времена: да кървиш без на практика да умираш. Точно така, това е същото, което правят пиявиците, когато пречистват кръвта ни. Това правят вампирите. Това правят жените.

Разкрий се, Сатана!

И така, мили дами, какъв е проблемът ви с мъжете в крайна сметка, ама наистина? Защо се мъчите да контролирате всичко, дори цикъла си, когато просто трябва да отстъпите и да се оттеглите в малка уютна шаманска колиба, и да кървите на спокойствие? Защо трябва да викате, да изопачавате нечии думи и да сте ядосани, когато дълбоко в сърцето си всъщност се мразите и си изкарвате това безобразно отношение върху бедния мъж? Ако аз бях мъж, нямаше да стоя и минута около мацка с цикъл. Сериозно. Това е като да отидеш на гости на Торквемада с черната си котка и с летящата си метла.

А каква е тая работа с риболова? Последният път, когато ходих за риба, езерото беше пълно с жени. Съпруги придружаващи мъжете си за риба. Пълна идилия. Защо всички жени трябва да лишават мъжете си от една от териториите ми, която подлежи на изчезване в близко бъдеще? Защо жените трябва да се правят на мъже и да окупират целия им свят? О, почакайте, знам защо - заради "свещената женска енергия". Живеем изцяло в женски свят, пълен с двойни стандарти, не е ли така? Знаете ли какво, мъжете обичат риболова и футбола, защото жените ги мразят! (Тук е мястото да отбележа, че си падам по пениси, и то върху мъже само.)

Преди месец се озовах на малко мъжко събиране. Знаете ли как момчетата си прекарваха вечерта? Говореха за философия, шегуваха се, гледаха порно и пяха с пълно гърло "Misty Mountains Cold". Толкова много се забавлявах! Беше напълно различно изживяване от женска гледна точка. Те не говореха за жени, тъпи гримове или шопинг. Те просто се забавляваха! Какво обогатяващо преживяване. Докато се ровех в Интернет за картинки, дори попаднах на това изключително грубо и агресивно "хормонално ръководство", разбира се - само за мъже:


И обратно на темата за менструацията. Come on, women - get a life! Не е чааак толкова зле, колкото се промотира, че е. Наистина има голяма връзка с женската енергия, но тя се изразява в това, че женската енергия трябва да бъде преоткрита, а не потискана месец след месец... Не са виновни въглехидратите, нито времето или пък затворената фитнес зала. Виновен е постоянният ни план за бягство от истинското ни Аз, в който сме се вкопчили и не искаме да го пуснем.

Ще завърша монолога си с извадка от Глава 23, наименувана "Skidoo", от "Книга на лъжите" на Кроули. Тези, които знаят, ще разберат.
SKIDOO

    What man is at ease in his Inn?
    Get out.
    Wide is the world and cold.
    Get out.
    Thou hast become an in-itiate.
    Get out.
    But thou canst not get out by the way thou camest
      in.  The Way out is THE WAY.
    Get out.
    For OUT is Love and Wisdom and Power.(12)
    Get OUT.

Няма коментари:

Публикуване на коментар