Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2015-12-14

Магически торбички и янтри за здраве

Тази година реших да направя мои собствени уникални подаръци за любими приятели. Те са изпълнени с моята енергия и с най-добрите ми пожелания. Аз съм голям фен на магическите торбички и най-накрая направих свои, точно по тази причина. Тези, които смятам да ви представя, са наречени да донесат здраве, сила и жизнерадост. Преди да започна да ги правя, имах просто бегла представа за това, което щеше да бъде вътре. Целият процес на конструиране просто се случи. Никога не съм планирала това, което евентуално се получи.

Вече споменах, че харесвам природната магия и балансирането на елементите, за да се въздейства върху осъществяването на нечии нужди и желания. Този път прибягнах към някои церемониални нещица, като планетарните магически квадрати. Just love numbers, can't help it.

И така, първата торбичка с късмети, която направих, е за моята приятелка П., която е Козирог. Тя има здравословен проблем, както и няколко неблагоприятни планетарни аспекти в наталната си карта, и се нуждае от балансиране на Сатурн. Още повече, Сатурн е планетата, която покровителства Козирог, което е чудесно съвпадение: веднага изготвих квадрат на Сатурн. Да, знам, че той трябва да бъде направен в събота (Saturnday), но днес усетих силата в мен. А и днес е понеделник (Moonday), нарастваща луна, тъй че всъщност не е толкова фатално.


Първо избрах виолетово парче плат, с което да направя торбичката. Квадратът на Сатурн е направен от 3 х 3 реда и сумата от числата в него дава 45. Това е много добре, защото в конкретният случай на П. нейното лично число е 9. Ето защо добавих 9 върбови плодчета за защита вътре в торбата. Квадратът на Сатурн трябва да се впише в триъгълник, тъй като 3 е неговото главно число, а след това триъгълникът трябва да се впише в кръг. Направих квадрата от лилава хартия, тъй като Сатурн обича лилавия цвят. Това е една от планетите от по-висши реалности, заедно с Юпитер, Нептун и Плутон. Вътре в квадрата на Сатурн кодирах нейното име, за да го персонализирам, и да го направя да работи за нея. Нумерологичният еквивалент на името на П. е 7-3-1-4-5-5-1. Просто се начертава линия, която свързва числата в квадрата, следвайки последователността от числата на името й. Това е нейният личен подпис на Сатурн.

След това изготвих магически квадрат за здраве. Това е много лесно, колкото и сложно да изглежда на пръв поглед. Използвах формулата и описаните техники в книгата на Ричард Уебстър "Магическа нумерология". Личната янтра на П. за здраве, обновление и възраждане трябва да съдържа числото 5 като числото, до което се свежда сбора на числата от горния ред. Накратко казано, вашата лична янтра ви дава всички следи за областите, които трябва да промените, или да наблюдавате в личния си живот. В нейният случай, тя трябва да се вслушва повече в интуицията си във връзка с правене на инвестиции за медицински практики, и да избере правилните, като не допуска емоциите да я заслепят. П. също трябва да се погрижи за себе си повече отколкото за своето семейство и приятели, тъй като е прекалено алтруистична личност и това не е добре за нейното здраве в конкретният времеви период.
Изготвих също т.нар. байндруна. Личната руна на приятелката ми е Perth, руната на шансът и загадките. В байндруната инкорпорирах още 2 руни: Uruz, руната на силата, и Ingwaz, руната на спокойствието и хармонията. Можете да изработите ваш собствен дизайн, вплитайки различни руни, според нуждите ви. Аз направих това, което ми подсказа интуицията. Можете да видите байндруната в червено, символизираща кръвта и жизнената сила, върху триъгълното речно камъче:
 

Добавих няколко лавандулови стръка за хармония, както и люспа от големия шаран, който хванахме това лято. Сложих също кестен за сила и мощ, тъй като кестенът е енергиен генератор за през цялата зима. 

Последното, което направих, е мини-таро карта. Избрах за П. Слънцето, тъй като искам неговата сила, жизнерадост и виталност да присъства в живота й през 2016.


И сега, след като всички съставки са готови, ги енергитизирах с лечебната си енергия, визуализирайки П. в перфектно здраве. След това ги оставих настрана и наблюдавах нещо интересно: един слънчев диагонал минаваше през квадрата на Сатурн, кестена и байндруната! Наистина се наенергетизираше от слънцето! Бях го привлякла!


Втората магическа торбичка е за близката ми Д. Тя също страда от сериозен здравословен проблем, така че пожелах да й помогна по мой си начин. Магическите съставки са същите, персонализирани според датата й на раждане. Д. е Близнаци, затова направих квадрат на Меркурий. Много е странно как съставките сами се избраха. Нямах представа какъв цвят трябва да бъде квадрата, или какъв размер. Просто реших да направя квадрата с 8 х 8 реда мъничък и по-малък от квадрата на Сатурн, който е 3 х 3 реда. Първоначално не разбирах защо. След като го завърших и се взрях в него, разбрах: квадратът на Сатурн трябваше да бъде голям, защото планетата е газов гигант, а Меркурий трябваше да е малък, просто защото е малък! Още повече, докато правех квадрата на Сатурн, бях напълно концентрирана, заземена и стабилна. Когато започнах да правя този на Меркурий обаче, след малката почивка, за да се настроя на вълните на Д., започнах да правя правописни грешки, да чертая накриво и т.н. Това беше МНОГО дразнещо! Бях прихванала енергията на Меркурий, а не бях изморена, това мога да кажа със сигурност. Просто се свързах с вибрациите на планетата, а всички знаем, че Меркурий е много приказлив и превъзбуден, като малко дете, което тича наоколо и прави бели, без да иска.

И така, взех парче сатенен плат в нежно виолетово, минах краищата му с лилава вълнена прежда и започнах:


Имаме квадрата на Меркурий с името на Д. закодирано за късмет: 4-5-5-9-2-1-1. Имаме нейният магически квадрат, персонализиран за здраве и просперитет (числото 5). Имаме и плодчетата от върба за защита (4 на брой, колкото е рожденото й число), лавандулата и кестенът.

Байндруната, която направих за Д. инкорпорира отново Uruz и Ingwaz, и Dagaz, руната на трансформацията. Интуицията ми ми подсказа, че трябва да бъде изготвена в синьо, в същия цвят, както квадратът на Меркурий.

За таро карта на Д. избрах Силата. Направих картата, като изобразих само лъва, без девойката, която е обичайният му спътник на повечето колоди. Още повече, Силата е под номер 8 в Големите аркани, което "по случайност" съответства на квадратът на Меркурий, който е 8 х 8 реда. Всичко съвпадна без да го знам, дори не бях прочела една книга за това. Бях прочела някъде, че Меркурий обича риган, затова му добавих малко. И, voila:



Добре завързани да служат на нуждите на собственика си, ето ги и тях, нови-новинички и готови за раздаване:




Ако искате да ви бъде изготвен собствен индивидуален талисман, можете да ми пишете на bibliotheca_magicka@abv.bg. Цената за изработка варира според персоналните изисквания. Предвидени са и отстъпки, разбира се :) Плащането се осъществява чрез PayPal.




Няма коментари:

Публикуване на коментар